COURAGE

1 OP DE 3 HEEFT KANKER!
Daarom werven Ad Wijnands en Wielerbaan Geleen geld voor KWF kankerbestrijding met de campagne genaamd Courage.
Want COURAGE staat voor moed, moed geven, bemoedigen en dapper zijn. Ad Wijnands had kanker en toonde Courage net als alle anderen die deze vreselijke ziekte hebben of hebben gehad. Wij willen zoveel mogelijk geld inzamelen om een steentje bij te dragen aan betere bestrijding van kanker.
Doneren kan op onze actiepagina van het KWF

DINSDAG 26 JUNI 2018

COURAGE KOERS - FIETSEN TEGEN KANKER!

1 OP DE 3 HEEFT KANKER!

Daarom werven Ad Wijnands en Wielerbaan Geleen geld voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society met de campagne genaamd Courage.

Want COURAGE staat voor moed, moed geven, bemoedigen en dapper zijn. Ad Wijnands had kanker en toonde Courage net als alle anderen die deze vreselijke ziekte hebben, of hebben gehad. Wij willen zoveel mogelijk geld inzamelen om een steentje bij te dragen aan betere bestrijding van kanker.

Inschrijvingen van aanstaande dinsdagavond gaan naar KWF. Doneren kan op onze actiepagina van het KWF

We maken tevens het eindbedrag bekend van onze COURAGE actie.

KWF Kankerbestrijding Afdeling Geleen zal die avond aanwezig zijn.

KWF Kankerbestrijding heeft als doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Een manier hoe KWF Kankerbestrijding werkt aan het behalen van dit doel, is het financieren en faciliteren van onderzoek naar kanker. Via de Facebookpagina van KWF Geleen wordt u op de hoogte gehouden van de jaarlijkse collecteweek, nationaal en regionaal nieuws omtrent kanker(onderzoek) en acties georganiseerd door KWF Geleen. Samen met u probeert KWF Geleen zoveel mogelijk donaties te verkrijgen.

DUS KOMT ALLEN DINSDAG 26 JUNI NAAR WIELERBAAN GELEEN en doneer.

22-11-2017

ACCvice, MKB adviseur voor ZZP & MKB sponsort € 50,- aan Courage KWF Kankerbestrijding.

18-11-17

Ad Wijnands - Leef je Droom

Op zaterdag 18 november geeft oud-profwielrenner en tegenwoordig jeugdwielertrainer Ad Wijnands de presentatie ‘Leef je droom!’.

Wijnands was prof van 1980 tot en met 1993. In 1981 boekte hij twee etappezeges in de Tour de France. Ook op de wielerbaan kon Wijnands goed uit de voeten. Als zesdaagsenrenner won hij twee maal de Zesdaagse van Maastricht aan de zijde van René Pijnen.

Wijnands heeft sinds november 2016 bijna onafgebroken in het ziekenhuis van Maastricht gelegen. Hij had een meervoudige longembolie en daarna ontdekten artsen tumoren op zijn darmen. Bij twee kijkoperaties die volgden werden meerdere organen beschadigd, wat tot zware ontstekingen leidde. Zijn alvleesklier, zijn lever en zijn darmen liepen schade op. “Het was een puinzooi, langzaam gleed ik af naar de dood”, zegt Wijnands. “Gelukkig ben ik weer redelijk hersteld en kan ik op de zondagochtend de jeugd weer trainen op de wielerbaan in Geleen.”

Tijdens zijn presentatie die in de nieuwe entree van Helwig Timmerfabriek in Geleen wordt gehouden komen natuurlijk zijn TI-Raleigh jaren en verhalen over de zesdaagse in Maastricht voorbij. Ook zullen toenmalige collega-renners aanwezig zijn. Uiteraard kijkt hij ook vooruit en hierbij zal het vooral gaan over het stimuleren van fietsen bij de jeugd.

Kaarten voor deze ongetwijfeld boeiende presentatie kunt u voor 10 euro per stuk (inclusief drankje) bestellen via stichtingwielerbaangeleen.com. De opbrengst van de avond komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

De presentatie wordt gegeven in de hal van Helwig Timmerfabriek aan de Tomeikerweg 101 in Geleen. Aanvang 19:30 uur. Sluiting 22:00 uur.